Britt
Ben Rietdijk sport

Personal Trainer Assendelft

Ben jij opzoek naar een Personal Trainer en wil je graag afvallen, sterker worden, revalideren of beter gaan presteren in de sport die je beoefend? Als Personal Trainer in Assendelft help ik jou die doelstelling te behalen door het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Deze persoonlijke aandacht  van een Personal Trainer zorgt voor een optimaal resultaat. Heb je bijvoorbeeld een drukke baan, te weinig tijd om te sporten of ontbreekt het je aan een dosis motivatie? Dan ben ik Jordy de Boer, als Personal Trainer in Assendelft, jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor het gewenste resultaat.

Kennis maken met jou Personal Trainer in Assendelft

Zou je meer willen weten over Personal Training in Assendelft? Of wil je graag eerst even kennismaken met een Personal Trainer in Assendelft? Maak dan hier een afspraak voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe fijn het is om met een Personal Trainer aan de slag te gaan!

Profysiek geeft Personal Training bij diverse sportscholen: Ben Rietdijksport AssendelftTrainmore Zaandam en Fitland in Zaandam. Bekijk hier onze locaties voor Personal Training in Assendelft.

Sessies Personal Training

– Kennismaking (proefles), 60 minuten (gratis)

– 1 op 1 training, 30 minuten
– 1 op 1 training, 60 minuten

– 1 op 2 training, 30 minuten
– 1 op 2 training, 60 minuten

– Small group training*, 30 minuten
– Small group training*, 60 minuten

– Voedingsadvies, 30 minuten
– Voedingsadvies, 60 minuten

– Online coaching

– Bootcamp Training*, 30 minuten
– Bootcamp Training*, 60 minuten

*Small group/bootcamp training, vanaf 3 personen tot maximaal 6 personen.

Voor een prijzen overzicht kunt u terecht bij de balie op het fitness centrum,
of je kunt deze aanvragen per contactformulier (onze email reacties van Profysiek Personal Training kunnen helaas soms in de map van ongewenste email terecht komen, sorry voor het ongemak).

Als Personal Trainer in Assendelft ben ik te vinden op diverse locaties. De locaties vind u hier: Personal Trainer Assendelft locaties

De algemene voorwaarden vind u hier: Algemene voorwaarden